Samen namen de deel aan shows op topniveau zoals de World Equestrian Games in Tryon (USA) in 2018 maar ook de Olympische Spelen in Tokio van 2021 werd door het duo onveilig gemaakt. Ze kwamen ook aan de start van de Pan American Games in Lima (PER) in 2019 waar ze het zilver wonnen met het Mexicaanse team. Van datzelfde team maakten ze ook deel uit op de Longines FEI Nations Cup in Dublin (IRL) van 2018. Ze kenden individueel ook talrijke overwinningen in grote rubrieken in onder andere Mannheim, Monterey, Coapexpan, Del Mar, Samorin, Wellington en noem maar op.

Gonzalez schreef op zijn persoonlijke Instagram het volgende over zijn carrière met en het pensioen van de merrie: "Ik wil graag een eerbetoon tonen aan deze ongelofelijke merrie, partner en vriendin Chacna. Ze liet me leren, appreciëren, winnen en verliezen en om dankbaar te zijn. We konden over de hele wereld samen WINNEN..."

"... Ik zal er voor zorgen dat ze het pensioen krijgt dat ze verdient, hopelijk nog voor vele jaren. Bedankt ook aan alle mensen die onderdeel waren van haar carrière..." 

"FIJN PENSIOEN MIJN MEISJE"

Wij wensen Chacna alvast een welverdiend pensioen met veel vers gras en knuffels!

Copyright foto: Houou Tomita