Of je nu een beginnende ruiter bent of een ervaren professional, de Lier Springtour heeft rubrieken voor elk niveau. Rubrieken van 1.10m tot en met 1.45m, en ook competitie voor jonge paarden met een spannende finale, er is aan iedereen gedacht. Voor ruiters met focus op de Longines Ranking, biedt de Lier Springtour negen rankingproeven aan, waarbij de beste ruiters het tegen elkaar opnemen en spanning verzekeren.

Net als anders biedt het Azelhof opnieuw enkel kwaliteit. Alle paarden hebben toegang tot permanente boxen met waterbakken, zodat ze zich thuis kunnen voelen en optimaal kunnen presteren.

Als ruiter geniet je van heerlijke maaltijden en verfrissende drankjes in het gezelligste restaurant van België, waar je kunt ontspannen maar tegelijkertijd ook de sfeer van het concours kunt opsnuiven.

De Lier Springtour biedt niet alleen een unieke kans om je paardensportvaardigheden te tonen en te verbeteren, maar het is ook een geweldige gelegenheid om te netwerken. Ontmoet gelijkgestemde mensen, deel je passie en geniet van een onvergetelijke ervaring op het Azelhof in Lier.

Planning

Er wordt telkens van donderdag tot en met zondag gesprongen. De data van het concours zijn:

  • 14-17 maart
  • 21-24 maart
  • 28 - 31 maart

Schrijf je nu in! 

Mis deze kans niet om deel te nemen aan de CSI2*1*YH Lier Springtour. Schrijf je vandaag nog in!


Meer informatie en inschrijven