ALLE INFORMATIE: KLIK HIER


De woning is gebouwd in 2010-2011 en is destijds vergund als een woning met kangoeroewoning. De hoofdwoning wordt betreden via de inkomhal, waar zich een gastentoilet bevindt. De hal geeft toegang naar een luxueus afgewerkte leefruimte en grote landelijke keuken, die volledig geëquipeerd is. Verder is er een gang met ingebouwde kasten, een bureau en een trappenhal met een toilet en een technische ruimte. Op de eerste verdieping komen we op een mooie ronde overloop die toegang geeft tot een master bedroom met ingebouwde kasten en een badkamer met douche, ligbad, 2 wastafels en toilet. Aan de andere kant van deze overloop vinden we 2 slaapkamers met toegang tot een aparte douchekamer die naar eigen keuze kan afgewerkt worden. Deze woning is met luxueuze materialen afgewerkt zoals massieve parket, blauwe steen en parkettegel zodat ze ook zeer onderhoudsvriendelijk is.

De volledige gelijkvloerse verdieping van beide wooneenheden is uitgerust met vloerverwarming. De benedenverdieping van de kangoeroewoning bestaat uit een ruime living, een ingerichte keuken, een badkamer met ligbad en douche, een (slaap)kamer en 2 toiletten. Op de eerste verdieping vinden we 3 slaapkamers en een bergruimte terug.

Achter de woning hebben we een grote garage die in 2 delen is opgesplitst zodat elk woongedeelte een eigen garage of carport heeft.

In 2011 is er op de eigendom een nieuwe paardenstal met een twintigtal ruime stallen, waarvan 3 merriestallen, 3 wasplaatsen en een zadelkamer opgetrokken. Verder is er een ontvangstruimte met kitchenette voorzien met daarboven een verblijf voor personeel. Buiten vinden we een buitenpiste en een overdekte longeerring terug.

Achter het hippisch gebouw zijn er voldoende weides en winterpaddocks aanwezig.