To start with ... jawel, Equ.Media is ook aanwezig op de beurs. Breng ons dus zeker een bezoekje en lees er GRATIS de nieuwe editie van de Paarden Gazet, maar er is natuurlijk veel meer om te bezoeken.


- Vitaminalia: De voedingssupplementen expert bezoek je vlakbij de paddock op stand 1671

- Greenfield Selection: Nog vlug iets nodig? Of is je garderobe van je paard toe aan vernieuwing? Dan moet je zeker langsgaan bij de expert voor gepersonaliseerde zadeldekjes en paarden dekens, Greenfield Selection

- Nood aan een nieuwe kniklader? Bezoek dan zonder twijfel de stand van Norcar Benelux op stand 1646

- De piste(s) wordt dit jaar opgefleurd door de prachtige vrachtwagens en tweepaardscamionetten van Krismar. De specialist voor paardentransport kan je dus op de hotspot van de beurs terugvinden!

- Ook verschillende Immo makelaars zijn aanwezig op de beurs. Zeker de moeite om je toekomstige dreamstable te zoeken bij Hippique.Immo (stand 1438) of Horse-Immo (stand 1623).

- Must-visit is verder de dierenkliniek Equisound! Op stand 1529 kan je er de verschillende experten raad vragen met je paardenvragen.

- Activeer het natuurlijke potentieel van jouw paard bij de Belgische voedingssupplementen Actifyt. Met Actifyt leggen we de balk hoger. We selecteren het beste uit de natuur, zoals plantaardige eiwitten, plantenextracten en via fermentatie verkregen aminozuren. (Stand 1550)


Alle info over de Flanders Horse Expo? Klik Hier