Ontmoet Professor Machteld Van Dierendonck, een vooraanstaande bioloog en klinisch etholoog, samen met speciale gasten Marina Tondeleir van The Old Horses Lodge, Dr. Peter Van Miegroet, en Dhr. Patrick D'Eer, ervaren kenners van paarden, voor een diepgaande discussie vanuit verschillende perspectieven. Internationaal gerenommeerd kunstenaar William Sweetlove zal bovendien enkele beelden tentoonstellen die de missie ondersteunen.

Wat kan je verwachten?

In een fraaie setting met een drankje en expo van kunstwerken van William Sweetlove, gaan we in gesprek met Prof. Van Dierendonck over paardenwelzijn. De speciale gasten, met hun ruime ervaring in het werkveld, zullen met haar in debat gaan. Leer meer over quick wins en eenvoudige tips en tricks om het welzijn van paarden te verbeteren, evenals discussies over sportpaarden, hengsten en meer.

Praktische Informatie

Donderdag 23 mei 2024, om 20.00 uur

Deuren open: 19.30 uur

Locatie: Kasteel Wissekerke in Bazel (Kruibeke)

Deelname: Tickets kosten 10 euro (je steunt hiermee onze activiteiten)

Inschrijving verplicht! Stuur een e-mail naar info@vanstaartjes met vermelding van het aantal deelnemers en schrijf het bedrag over naar het rekeningnummer BE98 0689 3849 1393 van Van Staartjes, of via QR-code.


De uitgebreide uitnodiging voor deze avond vind je HIER