Zo'n concentratie van prestaties is geen toeval. Een blik op de pedigrees van de aangeboden veulens onthult een optimale genetische back-up. Voorbeelden? De zoon van de Europese springkampioen All Star, All Qualities (#8; moeder van Quidam's Rubin-Carolus I-Grandeur), gaat terug op de beroemde Oldenburgse Blankenese stam. Met Such a Diva (#9; moeder van Totilas-Summertime/T.-Exclusiv/T.), die afstamt van San Amour I, groet ons de legendarische Trakehner prestatiestam van Black Swallow met de internationale eventingster Songline/Andreas Dibowski. Dynamic Dress (#15) uit de eerste jaargang van de Westfaalse kampioenshengst Dynamic Dream (moeder: Dresemann-Florestan I-Rohdiamant) is nauw verwant aan de Bundeschampion en Grand Prix succesvolle Fürst Khevenhüller/Helen Langehanenberg. De moeder van Fynndance (#11; v. Fynch Hatton-Diamond Hit-Royal Dance-Donnerhall) bracht al drie gekeurde zonen. En onze Diavoltan OLD komt ook uit de lijn van de Chacoon Blue-zoon Coonado (#20; moeder van Vivant van de Heffinck-Diarado-Acord II).

Gedetailleerde informatie, foto's en video's vindt u op onze veilingpagina, die bij de bieders van de Schockemöhle jonge springpaarden (gefokt in Stoeterij Lewitz) al bekend zou moeten zijn: 
https://bid.ps-online.auction/auctions/74858df8-6032-4069-a605-08d926601807

Natuurlijk kunnen daar ook de veterinaire certificaten worden ingezien. Voor persoonlijk advies staan de competente medewerkers van de hengstenstations Schockemöhle en Helgstrand u tijdens kantooruren graag ter beschikking.

Na uw persoonlijke registratie op de website, kunt u meteen beginnen met bieden. Bieden is ook heel gemakkelijk en absoluut veilig. De veiling eindigt op 22 juni om 19.00 uur.