"Dag allemaal!

Vandaag was de dag al goed begonnen toen een paard ontsnapte met ze op de wei te zetten..Toch even paniek, ze draaide gelukkig de grote buitenpiste op. Na een tiental minuten hadden we ze... Dan zou je denken dat het gaat om nog een wilde 3 jaar, maar niets is minder waar. Het was misschien wel het meest ervaren paard van het stal, mijn 11 jarige GP merrie Bellissimo Z...Het is en blijft een deugniet!

Verder heb ik wat gereden en gesprongen met de jongere paarden, waaronder een 5 jarige dochter van Cornet Obolensky uit mijn eigen GP merrie Classic Touch en dit zag er in ieder heel belovend uit. Verder hebben we nog bezig geweest met het zoeken naar paarden voor de volgende veiling. De veilingen zelf waren goed verlopen, bijna alle paarden effectief verkocht.

Nu lijken er opnieuw een paar zeer fijne paarden tussen te gaan zitten. Het was wel een mentale opdoffer dat de wedstrijden pas hernemen na 31 juli.... Die beslissing hadden we niet voelen aankomen.. Kwestie nu van bezig te blijven. Nu rij ik met de fiets naar mijn vriendin en passeer ik ook even langs de wei. Een paar van onze beste 4 jarigen die nu op rust staan na een druk winterseizoen. Hun rustperiode wordt nu iets langer dan voorzien.. Hou jullie goed!"