Hi iedereen, alweer een dag voorbij gevlogen!

Deze morgen goed opgestaan, geen veulen meer geboren afgelopen nacht dus nog eens een keer een rustige nacht op Studfarm Berghoeve! Af en toe een dagje rust is ook goed en dan hebben we ook even wat meer tijd voor de veulens te verzorgen.

Deze morgen ben ik meteen met een collega opgereden richting Amersfoort waar ik een afspraak had voor een nieuw project met COCO maison. Een heel leuk project wat we snel gaan proberen te lanceren in de stad van Zwolle, ik ben heel enthousiast maar « soon more news »!

Na de afspraak weer doorgereden naar kantoor en daar had ik nog enkele meetings in de agenda staan. En dan nog even langs onze showroom gegaan om de mooie nieuwe samples te bekijken! Ik kan er niet genoeg van krijgen en hopelijk kunnen ze snel online en in de winkels verkocht worden! Eenmaal thuis ga ik altijd even langs de veulens kijken, hoe het daarmee gaat en hoe ze groeien en evolueren. En dan nog een ontspannende wandeling met mijn hond Thai! Heerlijk!

Ik vind het echt wel belangrijk om op tijd te ontspannen en even de « werkknop » af te zetten en dat gaat altijd goed in de frisse buitenlucht! Ik wens iedereen nog een fijne avond en tot morgen!

Groetjes,Charlotte