Hier ben ik nog een keer!

Vandaag heb ik samen met ImmoFluisteraar de buiten bar bij het Azelhof in Lier ingericht. Een leuke lounge hoek en mooie tafels en stoelen van Henders & Hazel zodat jullie hopelijk snel weer kunnen loungen in comfort en gezellig een babbeltje kunnen slaan!

Daarna ben ik terug naar kantoor gegaan en naar de showroom om hier nog wat details te bekijken. Ook heb ik samen met Michael Van den Bosch de nieuwe stoelen bekeken die hij heeft ontwikkeld. En samen met Danny Van den Bosch de banken/zetels bekeken. Het wordt weer een prachtige collectie voor XOOON en Henders & Hazel. En wij kunnen alvast niet wachten om deze aan jullie te laten zien!

Na een leuke werkdag ben ik weer richting huis gegaan. Het regende niet dus ben ik wat gaan wandelen met men hondje en door de stallen gewandeld. De veulentjes nog eens bezocht, ze groeien zo snel! Daarna stond er weer een online fitness les te wachten op mij 😊 Nu nog wat eten maken en dan ga ik nog eens beginnen aan een laatste laag verf op de muur in de logeerkamer.

Genoeg te doen dus ik schrijf jullie morgen weer in mijn laatste blog!

Groetjes, Charlotte