"Het zijn voor verschillende bedrijven erg moeilijke tijden", aldus BrandingPro. "Toch moeten we het positieve van een negatieve situatie inzien. Veel mensen werken momenteel van thuis uit en zijn daar vooral online actief. Daarom is deze Coronacrisis net het ideale moment om je digitale en online aanwezigheid te versterken. Zo is het bijvoorbeeld het ideale moment om je website onder handen te nemen of om te investeren in een webshop". 

BrandingPro is een White Label Marketing bedrijf: "Concreet wil dit eigenlijk zeggen dat we onder naam van de klant zullen werken. We worden dus tijdelijk deel van je bedrijf. We kunnen op verschillende gebieden helpen. Zo zijn we gespecialiseerd in het bouwen van websites, doen we aan copywriting, hebben we onze eigen sociale media marketeers, ... Kortom: we hebben alles in huis om uw online zichtbaarheid te vergroten". 

Dit doet het team overigens met succes. Zo werkten ze bijvoorbeeld al samen met Lieven Hendrickx Horse Supplements, Proselected by LJDM Equine en Phena Stables