De top drie ruiters van de wereld zien we al op de startlijst staan voor zondag 7 november: Peder Fredericson die op 1 staat te pronken, Daniel Deusser als tweede beste ter wereld en Martin Fuchs die afgelopen weekend de wereldbeker in Lyon nog op zijn naam kon schrijven. 

Maar ook andere grote namen zoals Steve Guerdat, Pieter Devos, Marlon Modolo Zanotelli, Kevin Staut, John Whitaker, Harrie Smolders, Christian Ahlmann en Jessica Springsteen zijn op de startlijst te zien. De gastheren van deze competitie zijn ook zeker niet van de minsten, met Lorenzo De Luca en Piergiorgio Bucci mag Italië ook rekenen op een sterke verdediging. 

De Belgen die van start zullen gaan in Verona zijn Niels Bruynseels, Olivier Philippaerts en Wilm Vermeir. Zoë Conter en Gudrun Patteet zullen voor de Belgische girlpower zorgen. 

Tijdens de allereerste editie van de wereldbeker in Verona in 2001, kon België de titel al op zijn naam schrijven met Stanny Van Paesschen. De winnaar van de laatste editie staat op de naam van Scott Brash in het zadel van Hello 'M Lady. Geniet alvast van de winnende ronde van Scott Brash in afwachting van zondag...  

Klik hier voor de startlijst