Hiermee bleef hij de snelle Zwitser Pius Schwizer voor. Hij reed Carrick MB (v. Catoki) foutloos doorheen het parcours en klokte af in 58,37 seconden. Florence Schwizer-Seydoux eindigde zowel de op derde (Cartouche de Pleville) als vierde (Starlette de Maillet) plaats. Ze sprong foutloze rondes in respectievelijk 59,44 en 59,83 seconden. 

Radovan Sillo (Emyr Zoetendaele Z) vervolledigde de top vijf. Koen Vereecke was de beste Belg op de zesde plaats. Hij sprong een foutloze ronde in het zadel van Navajo van't Vianahof (v. Vagabond de la Pomme) en klokte af in 61,66 seconden. Virginie Thonon kon zich dan weer klasseren op de elfde plaats. Ze rekende hiervoor op Griet (v. Bugatti VDL). 

1m30 Bronze

In het 1m30 van de Bronze competitie ging de winst naar Lauren Devine. In het zadel van de Zangersheide merrie Cassandra VL Z (v. Campbell VDL) sprong ze een foutloze ronde in 58,78 seconden. Ze bleef hiermee haar eerste achtervolgers ver vooruit. Freddy Demuynck was met Aimar van het Polderhof (v. Kashmir van Schuttershof) goed voor de tweede plaats. Ook deze combinatie kon de nul behouden en finishte in 63,33 seconden. Kristina Klebanova (Boston de Sianval) maakte de top drie compleet na een foutloze ronde in 65,24 seconden. 

Noona Wildfang Linde (Eurvette O) en Max Nieberg (Amigo 1841) vervolledigden de top vijf.

Fabienne Daigneux-Lange eindigde ook in de top tien. Ze rekende op Renkum Overdrive (v. Renkum Offender) om in 69,82 seconden een foutloze ronde te springen. 

Klik hier voor alle resultaten