Antonio is een hengstveulen van Omar Sharif uit de Charmeur merrie Hachiko Utopia welke op haar beurt een dochter is van de Preferente Prestatie Elite merrie Why O Me Utopia (Negro) en een zuster van EOS Utopia (nationale veulenkampioen KWPN, tweevoudig beste merrie in de Pavo cup). Tevens is Fortunato (Inter II onder Romee Driesen) haar halfbroer, evenals Jaguar Utopia een halfzuster die Inter I loopt in Canada onder Alison Martin.

De tweede plaats kwam op naam van Aristo S (Le Premier Begijnhoeve x Spielberg) uit de fokkerij van Thomas en Sanne Smeyers-Soetemans. Fokkerij de Kempenhoeve bekleedde de derde en vierde plaats met Amazing Boy op drie.

A Perfect Women van de Kempenhoeve scoort bij merrieveulens

Bij de merrieveulens was het topfavoriet, A Perfect Women van de Kempenhoeve die niet teleurstelde. Haar moeder a Pretty Women van de Kempenhoeve is namelijk ook de moeder van de gekeurde hengst Sunny Boy van de Kempenhoeve, onlangs nog reserve voor het WK jonge paarden in Ermelo. Het palomino-veulen, Annabel van de Zeugjeshoeve (Quelle Couleur) werd tweede. De derde plaats kwam op naam van Ada van het Kristoffelhof, met moeder de KWPN-elite merrie, Harmonie CL

F. © Foto Royal (winnaar springveulens)