Een zorgvuldige selectie van uitzonderlijke embryo's

De embryo's die Alpha Mares te koop aanbiedt, zijn exclusief en het resultaat van de beste kruisingen: een vader van wereldklasse en een moeder uit een prestigieuze stamlijn die haar hoge genetische kwaliteit al heeft bewezen. In de collectie vindt u producten van de beste fokmerries ter wereld. Hieronder vallen de bekende namen:

  • Toscane de Champloué: de dochter van Sophie du Château behoort tot de elite van de Franse fokkerij en belooft uitzonderlijk te zijn.
  • Ischgl de Muze: de moeder van Mumbai komt uit een fantastische stamlijn, die van La Belle van Sombeke.
  • Urgada de Kreisker: de moeder van Dubaï du Cèdre, maar ook de volle zus van Quickly de Kreisker. Het is een familie van kampioenen.
  • Kirby de Muze: de zus van de briljante Levis de Muze sprong 1.50m Grand Prix met stijl. Een genetische karakteristiek voor deze paarden uit de Qerly Chin stamlijn!
  • Cacacha VH Schaeck: de moeder van Like a Diamond VH Schaeck, de formidabele crack van Marlon Módolo Zanotelli.
... kom de hele collectie ontdekken op www.alphamares.com

De 15 embryo's zijn geïmplanteerd en de veulens worden in 2024 geboren.

Alpha Mares, een bevoorrechte partner

Alpha Mares werkt samen met de meest gerenommeerde fokkers in de wereld van het springpaardrijden om u het allerbeste van hun fokkerij te bieden. Namen die synoniem staan voor kwaliteit, expertise en succes. Daarnaast staat Alpha Mares tot uw beschikking om u voor, tijdens en na de veiling te assisteren en adviseren. Alpha Mares fungeert als een betrouwbare partner voor zowel amateurs als professionals in de paardenwereld.

Een unieke kans

Alpha Mares combineert kwaliteit en excellentie in deze veiling. Mis deze unieke kans niet om uw project te ontwikkelen en uw ambities te vervullen.

Het verwezenlijken van uw grootste dromen is de beste manier om te bouwen aan de toekomst!

Het evenement
Alpha Mares Veiling, op 7 & 8 november (100% online)

Informatie

Contact
Ben: + 33 6 33 34 66 54
contact@alphamares.com