Zowel Hickstead als Falsterbo werden buiten beschouwing gelaten toen de evenementen werden geselecteerd voor de nieuwe FEI Longines League of Nations. Net als Aken, Rome, enzovoort, zijn Falsterbo en Hickstead zelfstandige Nations Cup-competities geworden.

Met Agria als nieuwe titelsponsor voor de Nations Cup van 2024-2028 kan Falsterbo Horse Show nu uitkijken naar de editie van dit jaar van de traditionele teamcompetitie, die haar 40-jarig jubileum zal vieren. De Nations Cup zal plaatsvinden op 12 juli, tijdens de Falsterbo Horse Show die loopt van 6 tot 14 juli. "Het voelt geweldig dat we, samen met de Falsterbo Horse Show, een teamcompetitie op internationaal niveau kunnen presenteren met de beste landen in een jaar waarin veel spannende evenementen op komst zijn. Het is bijzonder opwindend om het Zweedse publiek een echte nagelbijter te kunnen voorschotelen," zei Mikael Theorén, Country Manager bij Agria, in een persbericht van de Falsterbo Horse Show.

"De Nations Cup wordt al lange tijd beschouwd als een van de meest prestigieuze competities in de internationale paardensport. Dit team springen is sinds 1985 een hoeksteen van de Falsterbo Horse Show en markeert dit jaar haar 40-jarig jubileum. Dit jaar zetten we een spannende stap naar de toekomst met de verwelkoming van Agria als onze nieuwe langetermijnpartner. Deze samenwerking symboliseert niet alleen de voortdurende ontwikkeling van het evenement, maar staat ook voor ons streven om een centrale rol te spelen in de internationale paardensport," zei Jana Wannius, voorzitter van de Falsterbo Horse Show, in het persbericht.