Gisterenavond vond in de kantoren van de KBRSF de laatste, maar niet de minst belangrijke vergadering van de  Nationale Commissie Endurance plaats.

Op de dagorde stond immers de eventuele herbenoeming van Pierre Arnould als bondscoach voor de Belgische Endurance ruiters.  Pierre Arnould kan putten uit een rijkelijk gevuld palmares. In zijn loopbaan als bondscoach, die begon in 2001, verzamelde hij ondertussen al meer dan 100 medailles op Nations Cups, WK’s en EK’s met zowel de juniors als de seniors, en met als top of the bill de mooie gouden plak voor het Belgische team op het EK seniors te Compiègne in 2005, en de vice-wereldtitel voor de Belgische Juniors in Tarbes in 2013.

De commissie besliste dan ook al gauw unaniem om akkoord te gaan met de herbenoeming van Pierre Arnould als bondscoach voor de komende 4 jaar. De KBRSF heeft er dan ook het volste vertrouwen in dat de mooie resultaten in 2015 niet zullen uitblijven voor het Belgische team. We wensen de bondscoach en de ruiters alvast alle succes!