Victoire van het Reigershof had zijn naam niet gestolen en won met maar liefst tien punten verschil. De zoon van Parfait van het Schaeck werd geboren bij Gino Feys en Liesbeth De Reyghere maar werd voorgesteld door Joke Penel en Iben Phlypo, die hem sinds begin september aan hun stallen toevoegden. De ruin scoorde in de drie omlopen telkens meer dan 90 punten en besloot met een totaal van 94,00. 


© Privé

Vaiana Star van de Schelpenhoeve (Diamant de Semilly), gefokt en voorgesteld door Samir Brahimi, volgde met 84,00 punten op de tweede plaats. Het brons was met 82,33 punten voor een andere nakomeling van Diamant de Semilly, D'Jewel X-tra Z van Maxime Baert. Die derde plek werd gedeeld met de door Chris Van Hiolder gefokte Vesper van de Warandepoort (Uricas van de Kattevennen), voorgesteld door De Lindehoeve. 

Met 82 punten besloot Valkyrie (Qannando B&V), uit de stallen van Linssay Ameel en Bart Seyns, op de vijfde plaats. 

De eerste reeks voor tweejarigen werd met een nipte voorsprong gewonnen door Mystique MDH Z (Mylord Carthago). Slechts 0,33 punten verschil hield Wanda van de Bergdalhoeve (Burberry DK T&L Z), gefokt en voorgesteld door Jonas Meersseman op de tweede plaats. Het brons was voor Woody Wood Pecker van Loheky. Deze nakomeling van Piece of Cake M werd voorgesteld door Isabel De Rycker / Loheky Stables, eveneens fokker van het paard. 

Loheky Stables had een succesvolle dag met winst voor Womanizer van Loheky in de tweede reeks voor tweejarigen. De zoon van Emerald ging als enige van zijn reeks de 90 punten voorbij. Willow van't Vossenhof (Diarado) werd tweede, het brons ging naar Virginie Bol's fokproduct Cascadeur Z (Count on Me). 

Resultaten