OlivierHet was even wachten op een Belgische overwinning, en die hebben we nu. Olivier Philippaerts wint in Arezzo de Grand Prix Qualifier over een hoogte van 1m50! Olivier had onder het zadel Early Morning Mist (v. Lancaster) waarmee hij finishte in een tijd van 32:87 seconden. Dit was sneller dan de Zwitserse Jane Richard Philips die met Pablo De Virton (v. Andiamo) het parcours wist af te leggen in 33:47 seconden. En alsof dat nog niet goed genoeg was wist de Italiaanse Belg Ignace Philips zich met Vasco (v. Andiamo) nog op een derde plaats te eindigen. Quinten Bradt bleef met Green Sleeps Orage (v. Flipper d'Elle) eveneens foutloos, hij eindigde op plaats 15. Olivier houdt aan deze overwinning 5875 euro over. In de Silver Tour 1m30 was de overwinning weer voor Italië, Giuseppe Della Chiesa won daar met zijn 8-jarige merrie Corelis (v. Indoctro). Hij bleef de Brit Jason Smith (Landia II, v. Ladas) en zijn landgenote Virginia Balocco (Lesley, v. laptop) vooraf. Bron:Equnews Foto:Equpics