In de categorie van de vierjarige springpaarden triomfeerde Harm Wiebusch met de getalenteerde Contina, een dochter van Conthargos/Valentino (fokker: Harm Wiebusch, Fredenbeck). Met een score van 8,20 behaalden ze de eerste plaats. Net daarachter, met een score van 8,10, volgde Canastero van Conthargos/Balou du Rouet (fokker: Marina-Mara Tranins, Wahrenholz), bereden door Fabian Clar. De derde plaats werd ingenomen door Hergen Forkert met Cabo Mad Jo van Cabo Verde/Stakkato (fokker: Jochen Meyer, Freiburg) en een score van 8,00.

Bij de vijfjarige springpaarden leidde Julia Plate de erehaag met Ginger Nut van Glasgow van 't Merelsnest/Canstakko (fokker: Ulf Plate, Oldendorf). Vice-kampioen werd Josch Löhden met Cheers to Lige LA van Checkter/El Bundy (fokker: Lotta Helmiina Aalto, Bargstedt). De derde plaats ging naar Hans-Jörn Ottens met Shamans Harvest van Grey Top/Stolzenberg (fokker: ZG Meyer en Aller, Wurster Nordseeküste).

Georgi Zhelezchev en Calygra van Checkter/Comte (fokker: ZG Josef en Elke Kruse, Aschendorf) wonnen de erehaag van de zesjarige springpaarden. Hun foutloze ronde in de barrage en een tijd van 42,40 seconden waren onverslaanbaar. Eric Müller-Rulfs en Carlantus van Carlo/Adlantus As (fokker: Henning Müller-Rulfs, Ritterhude) behaalden de tweede plaats met een tijd van 43,26 seconden. Josch Löhden eindigde ondanks een fout op de derde plaats met Courchevel JL van Chacoon Blue/Castus (fokker: Jens Löhden, Heeslingen).

Ole Klindworth werd kampioen van de zevenjarige springpaarden met Crumble Cheesecake FRH van Crumble/Chasseur (fokker: Martin Klintworth, Bargstedt). Zij zegevierden in een indrukwekkende tijd van 35,21 seconden. Hendrik Sosath moest nipt het onderspit delven en bereikte de tweede plaats met Diamant de Plaisir II van Diamant de Semilly/For Pleasure (fokker: Gerd Sosath, Lemwerder) in een tijd van 35,58 seconden, wat hem de zilveren ere-sjerp opleverde. Josch Löhden behaalde opnieuw de derde plaats, ditmaal met Hofsommerkamp's Cockpit van Cornet Obolensky/Balou du Rouet (fokker: Marcel Müller, Martfeld), in een tijd van 36,22 seconden.