Bij de categorie 'mannelijke springveulens oud' werd Bugatti vd Gravenhoeve als winnaar aangeduid. De zoon van Catoki x Iron Man vd Padenborre komt uit de fokkerij van Dorien en Tony Huyvaert. Op twee kwam Bastille van de Calaigne (Burburry DK Z) gefokt door Ivan-Sander en Celine Stadeus. Voor Branko (Piece of Cake M), van fokker Erwin Sierts, was er de derde plaats. 

De overwinning bij de 'vrouwelijke springveulens oud' ging naar Belle d'Or vd Bokke. Deze dochter van Agalord KCX Berghoeve in combinatie met Colestus werd gefokt door Carlos Allemeersch. Gilles Thomas' Ermitage Kalone was het vaderdier vzn Bibra, die tweede werd op het kampioenschap. De merrie is een fokproduct van Dirk De Brabandere. Het brons ging naar Bisous van de Mispelaere, een dochter van Emerald van't Ruytershof uit de fokkerij van Nikolas Matthijs en Sigrid Vermeulen. 

Boston van de Zeshoek was de winnaar bij de 'mannelijke springveulens jong'. Deze zoon van Un Baron van de Zeshoek x Bamako de Muze werd gefokt door Paul Merckx. Kris en Nestor Veldeman fokten Be Mine vd Ouburg, eveneens een nakomeling van Ermitage Kalone, die tweede werd. Op drie kwam Baron vd Thijshoeve (Kafka vd Heffinck) van fokker Hubert De Weweire.

Het erelint werd bij de 'vrouwelijke springveulens jong' omgehangen bij Barones van't Koningsbos. Deze dochter van Cumano BD x For Pleasure werd gefokt bij Niel Vangelder. Bliss vh Hellegat (Esmeraldo), van fokkers Niels De Bruyn en Pascale Story, werd tweede. Drie was voor Benissa van de Reynaerthoeve (Kafka vd Heffinck) van fokker Tom De Wilde.

Resultaten