Ben MaherShane Sweetnam heeft zijn derde overwinning op de WEF te pakken. Gisteren reed hij met Cyklon 1083 (v. Cardento) naar de overwinning in de $6,000 Spy Coast Farm Speed. Cyklon werd enkele weken geleden in Moorsele nog gehuldigd als BWP- elite hengst. Hij legde een foutloos parcours af in een tijd van 65:33 seconden. Tweede werd de Zweed Alexander Zetterman met opnieuw een BWP'er Canora (v. Baloubet Du Rouet). Hij finishte in een tijd van 66:84 seconden. Derde werd Daniela Cordero met Don Chiqui (71:09 seconden). Op plaats 8 zien we Laura Tisbo met Sting Van De Withoeve (v. Stolzenberg). zij waren goed voor een foutloze omloop, Sting werd via Stephex Stabels naar Amerika verkocht. In de andere $6,000 Spy Coast Farm proef was de overwinning eveneens voor Shane Sweetnam, deze keer met Beluga. Hij legde een foutloos parcours en barrage af in een tijd van 31:94 seconden af. De Brit Ben Maher (foto) werd tweede met de BWP'er Dolores (v. Thunder Van De Zuuthoeve). Zij waren slechts 10 honderdste te traag voor de overwinning. Lauren Crooks sloot het podium af, met C'est Ci Bon 4 was ze goed voor een foutloze omloop in een tijd van 34:53 seconden. Bron: Equnews Foto: Equpics