Hiermee bleef ze onze landgenote Virginie Thonon voor. Thonon reed Hermes de St Anne Z (v. Hoegie van't Bergske) naar de tweede plaats door in 68,91 seconden een foutloze ronde te springen. Erika Lickhammer-Van Helmond nam zowel de derde (Monica LH) als de vierde (Hugo Boss) plaats mee naar huis. Ze sprong foutloze rondes in respectievelijk 69,29 en 69,76 seconden. 

In het 1m30 van de Bronze competitie reed Patricia Guery twee keer in de prijzen. Ze rekende op Nora de Mariposa (v. Elvis Ter Putte) om in 82,42 seconden naar de finish te springen, wat haar de zevende plaats opleverde. In het zadel van Dream Alive Hero sprong ze naar de negende plek. 

In het 1m35 van de Gold competitie was Virginie Thonon wederom de beste Belgische. Ze reed Luidor (v. Lordanos) naar de twaalfde plek.

Fabienne Daigneux-Lange reed op haar beurt naar de overwinning in het 1m35 van de Bronze competitie. Zij reed Fringant du Calvaire (v. Qody de Saint-Aubert) foutloos rond in 61,53 seconden. Hiermee voerde ze een volledig Belgisch podium aan. Mathieu Guery eindigde op de tweede plaats. Zij rekende op Nistria d'O (v. Falco) om in 64,77 seconden een foutloze ronde te springen. Patricia Guery en Damoiselle Froufrou (v. Rock'n Roll Semilly) vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 68,07 seconden.

Klik hier voor de resultaten