Het goud bij de 5- en 6-jarigen moest Vermeir aan de Palestijn Egor Shchibrik laten, die de 6-jarige BWP merrie Queen B de Boerendans (Diamant de Semilly) in 55.61 seconden naar de winst stuurde. Vermeir en Amour Pour Toujours NS Z volgden op een ruime seconde en namen zo het zilver mee naar huis. De Ier Jason Foley sloot het podium af in het zadel van de 6-jarige Hannoveraan hengst Call Me Clinton 3 (Clinton's Heart).

Voor Kristy Snepvangers uit Nederland was een vierde plaats weggelegd. Zij sprong met de 6-jarige KWPN schimmelruin Lucifer (Cohinoor Vdl) net vier honderdsten sneller rond dan Jens Nijs en de 6-jarige BWP Kannan dochter Quadrilla van de Looise Heide.

Vind de volledige uitslag van de 5/6-jarigen hier.

Ook bij de 7- en 8-jarigen blonk Vermeir uit. Daar stuurde hij de zwarte merrie Autreau NS Z als enige foutloos onder de 59 seconden naar de winst. Voor Marokko plaatste Vincent Zacharias Bourguignon zich in het zadel van de 7-jarige BWP ruin Prince of Bel Air van Euverbraeke (Lavallino Ter Klomp) als tweede met een tijd van 59.25 seconden. Nog geen seconde later klokte Kirsten Rombouts af, wat haar en de 8-jarige Apollo Z (Aktion Pur Z) het brons opbracht.

Nog net onder 61 seconden kon ook Cis Van Hoydonck de 7-jarige vosmerrie Prieeltje Van St. Anneke (Apple Juice) zonder fouten rondsturen. Van Hoydonck werd zo vierde, een halve seconde voor Josefina Goess-Saurau uit Oostenrijk en de 8-jarige KWPN merrie Ja Belle Stability (London).

Vind de volledige uitslag van de 7/8-jarigen hier.