Niels Bruynseels sprong als één van de laatste starters foutloos door de finish met zijn Olympische troef, Delux van T&L. Bruynseels werd voor de Prague Lions bijgestaan door landgenoot Pieter Devos. Devos finishte deze tweede omloop in het zadel van Mom's Toupie de la Roque (Kannan) met één springfout. Thans voor het team, na een knap resultaat op donderdag een goede eersteplaats.

De Stockholm Hearts kwamen als beste team in de kwalificatie als laatste aan de start. Malin Baryard-Johnsson hield het foutloos met H&M Indiana (Kashmir van Schuttershof). Peder Fredricson en Catch Me Not S (Cardento) noteerden één springfout. Uiteindelijk goed voor de tweede plek. De Shanghai Swans werden derde dankzij Jeanne Sadran met Vannan (Diamant de Semilly) en Christian Ahlmann met onder het zadel Solid Gold Z (Stakkato Gold).

Samen met Valkenswaard United sprong ook Gilles Thomas in de prijzen. Thomas kwam ditmaal niet met Feromas van Beek Z maar met Luna Van het Dennehof aan de start. Het paar hield het foutloos net als teamgenoot Edwina Tops-Alexander met onder het zadel de 12-jarige Fellow Castlefield.

Gilles Thomas individueel beste Belg

Individueel scoorde Gilles Thomas nog een prijs. De jonge Belg scoorde een knappe elfde plaats in de individuele ranking.. Kevin Staut won de GP-kwalificatie met de 13-jarige SF-ruin, Scuderia 1918 Viking d'la Rousserie (Quaprice Bois Margot).


Team resultaat

Individueel resultaat