Zo kwam Bart Bles vanmiddag in actie met Israel v.d. Dennehoeve, een elfjarige BWP hengst van Thunder van de Zuuthoeve die hij razendsnel rond wist te sturen in 71.21 seconden. Nicola Philippaerts rekende daarentegen op de negenjarige BWP-er Katanga v.h Dingeshof (Cardento) die hij rondstuurde in 73.73 seconden. Het resulteerde in het tweetal voor een fantastische tweede en derde plaats. Het was echter Kevin Staut die als een van de laatste starters nog onder de tijd dook van Bart Bles. Met For Joy van 't Zorgvliet HDC (For Pleasure) zien we hem in 69.64 seconden door de finish snellen. 

Een vierde plaats is er voor Margie Goldstein-Engle met Dicas (Diarado) en het is Christian Ahlmann die met Take A Chance on Me Z op de vijfde plaats eindigde. 

Voor Pieter Devos is er dan met Apart nog een negende plaats. Gerco Schröder stuurde Davino Q naar een 13e plaats. 

TEAM COMPETITIE

Nicola Philippaerts bezorgde zijn team de London Knights de eerste plaats dankzij zijn super ronde. Ook zijn team genoot Martin Fuchs was met Chica B Z (Canturano) razendsnel en foutloos en hun team totaal kwam uit op 152.47 seconden. De Berlin Eagles met Christian Kukuk en Limonchello NT en teamgenoot Ludger Beerbaum met Casello (Casall) zien we dan met 155.12 seconden terug op de tweede plaats. Bart Bles en Israel vd Dennehoeve zorgen dat de Hamburg Giants op een mooie derde plaats staan voorlopig. Teamgenoot Titouan Schumacher rekende op Atome Z en kreeg 4 strafpunten tegen. Zij noteerden met 149.36 seconden wel de snelste tijd.

De Praque Lions met Gerco Schröder en Davino Q (Vingino) en Marco Kutscher met Charco (Chin Quin) staan op een vierde plaats. De ST Tropez Pirates volgen op de vijfde plaats met Pieter Devos en Apart (Larino) en Dani G Waldman en haar Lizziemary (Cabri d' Elle). 



Resultaten