Emilio Bicocchi en Halos Kintos (v. Ogano Sitte) namen de eerste plaats mee naar huis. Zij konden eveneens een foutloze ronde springen in 61,44 seconden. Romain Dreyfus en Vilvergs Classy Boy (v. Classe) volgden op de tweede plaats. Zij konden een foutloze ronde springen in 62,44 seconden. Fontana Albaclara en Gasha (v. Spartacus TN) vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 65,17 seconden. 

Giuseppe Felicii (Mary Jey) en Edouard Schmitz (Cerolino) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor de resultaten

In het 1m30 was er een elfde plaats voor Tatiana Troiani. Zij sprong met Elmira Mail (v. Shana Mail) naar de elfde plaats. De overwinning ging naar Kim Emmen. Zij kon in het zadel van Astrid's Lad (v. Luidam Elite) een foutloze ronde springen in 28,74 seconden. Ze bleef hiermee Paolo Mencolini voor die met Buickstar (v. Quick Star) op de tweede plaats eindigden. Zij lieten alle balken in de lepels en klokten af in 30,21 seconden. Viggo Björklund en Marida 8 (v. Metropole) eindigden op de derde plaats na een foutloze ronde in 30,51 seconden. 

Taigo Sugitani (Incredible C) en Helena Lundbäck (Captain Marryat) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

In het 1m45 kwam de beste Belgische prestatie opnieuw van Maxime Harmegnies. Dit keer rekende hij op Fabius de Laubry (v. Baloubet du Rouet) om in 69,00 seconden een foutloze ronde te springen. De overwinning was weggelegd voor Marco Bologni. Hij reed Diplomat (v. Kashmir van Schuttershof) foutloos doorheen het parcours in 53,61 seconden. Emilio Biococchi (Rondine del Terriccio) en Pasquale Datena (Folkert) eindigden op de tweede en derde plaats.

Klik hier voor alle resultaten