Hiermee bleef hij Patrick Lemmen voor die James Bond (v. Nabab de Reve) naar de tweede plaats reed. Het duo kon eveneens de nul behouden en klokte af in 41,60 seconden. Oda Lyngvaer en Jabiola (v. Emerald van't Ruytershof) maakten de top drie compleet na een foutloze ronde in 41,97 seconden. 

De vierde en vijfde plaats ging respectievelijk naar Bruno Martins Costa (Sin Cindy) en Lucy Matz (Fyolieta).

Jerome Schmidt werd de beste Belg op de negende plaats. Hij kon met Dias (v. Diamant de Semilly) wel alle balken in de lepels laten in het basisparcours maar kreeg één puntje voor tijd aangerekend.

In het 1m30 kon Jerome Schmidt de overwinning wel op zijn naam schrijven. Dit keer zadelde hij Kenay AS (v. Kannan) om in 60,49 seconden. Hiermee bleef hij Tom Martens (Faline des Chaines) en Pieter Bergmans (Jascadello Parisol) voor de tweede en derde werken.

In het 1m35 zorgde Eliah Pieters voor de beste Belgische prestatie. Hij reed Dictator from Second Life Z (v. Diamant de Semilly) in 41,58 seconden foutloos naar de finish. Dat leverde hem de tweede plaats op. De snelste tijd kwam in deze rubriek van Charlotte Mahieu en Kiarado (v. Diarado). Helaas tikte de combinatie één balk uit de lepels wat resulteerde in een vierde plaats.

In het 1m25 zorgden Lien van Ende (Decadence van't Oudmolenhof Z) en Dries van der Linden (Iidante) voor Belgische top vijf klasseringen. In het 1m15 verzekerde Pieter van den Bossche met Rithrasse van Strijtem (v. Mithras de Regor) een Belgische overwinning.

Klik hier voor alle resultaten