Deze proef werd verreden over twee fasen. Guery kwam al als derde aan de start in het zadel van de sBs-ruin. Het duo liet de balken onaangeroerd en stevende op een snelle tijd af richting de finish. De leiderspositie die ze toen innamen hoefden ze niet meer te lossen. Met enkele honderdsten verschil volgde de plaatselijke ruiter Mariano Martinez Bastida op twee met de 9-jarige Action Force. 

De Belgische paarden konden zich ook laten opvallen met een derde plaats voor Caetlin vd Heffinck Z. Deze Zangersheide merrie van Chacco-Blue is gefokt door van de Heffinck en werd gereden door de Franse Alexa Ferrer. De door Pierre Vranken gefokte BWP merrie Noortje van het Houterhof (Emerald) kwam met Clara Halundbaek op vier. De sBs merrie Vitalhorse Ebbadya Hero (Erco van't Roosakker) kwam met Thibault Touron op elf. 

Resultaten

In de afsluitende CSI3* 1.45m rubriek was het opnieuw Guery die zich op één zette. Dit keer gewapend met de springkracht Enjoy d'Eole was de Belg wederom onklopbaar en scoorde met de nakomeling van Kannan punten voor de Longines Ranking. Charlotte Bettendorf achtervolgde op twee met Tirelire T&L Z, een 9-jarige merrie van Toulon uit de fokkerij van T&L. Emil Hallundbaek besloot de top drie met Chalisco (Chacco-Blue).

De top vijf werd besloten door de Zangersheide merrie Enjoy Ck Z (Echo van't Spieveld), een fokproduct van Kristof Ceulemans. Op tien zagen we de sBs merrie Irish du Caillou (Elvis ter Putte).