De dochter van Diamant de Semilly werd gefokt door Luc Henry, Stud Hero. Onder Guery bleef de merrie foutloos in de beide fasen en sprong naar de derde plaats. Melanie Gelin kwam eveneens in de top tien en kon rekenen op de zesjarige BWP hengst Reflex van 't Roosakker (v. Kassander van 't Roosakker) om zevende te worden. Kasper de Boeck plaatste zich na een nulronde op Flandria Rent Queen of Hearts Dwerse Hagen (v. Iron Man van de Padenborre) op de elfde plaats. 

Op plaats negen zagen we nog de zevenjarige BWP ruin Qointreau van 't Hoogeinde (v. Stakkato) onder de Nederlandse Aniek Diks. Twaalf werd dan weer ingevuld door de Zangersheide merrie Cornets Pop AF Z (v. Cornet Obolensky) met Lars Kersten. 

Resultaten

Daarnaast kon Jérôme Guery ook een foutloze ronde afleggen in de CSI2* 1.45m Big Tour rubriek. Daarvoor rekende de Belgische ruiter op Great Britain V, een elfjarige sBs ruin van Nabab de Reve. Een gestage, foutloze ronde. De BWP ruin High Quality J (v. Quadrillo) was onder Ramzy Al Duhami het best geklasseerde Belgische paard met een vijfde plaats.