Winst was er voor de Spanjaard Eduardo Alvarez Aznar met Enjoy de la Mure (v. Vigo Cece). Het duo reed in 29,38 seconden naar een eerste plaats. Hiermee was Aznar onze Belgische springruiter Gregory Wathelet net te snel af. In het zadel van Sandero (v. Sandro Boy) reed Wathelet in 29,47 seconden naar het zilver. Het podium werd vervolledigd door de Nederlander Leopold van Asten en VDL Groep Nino du Roton (v. Iron Man van de Padenborre) met een tijd van 30,23 seconden. 

Katharina Offel (Elien) werd vierde, terwijl Stephex-ruiter Kendra Claricia Brinkop (Narcos vd Smidshoeve) genoegen nam een vijfde plaats. 

In de CSI4* 1.30m Small Tour sprongen ook enkele Belgische ruiters in de kijker. Zo konden onder andere Marine Lenoble (Mylady van 't Meulenhof) en Eleonore Lambilliotte (Hotcha van 't Rozendael) zich klasseren in de top tien. In de CSI4* 1.45m Medium Tour sprong Gregory Wathelet (Ace of Hearts) ook naar een klassering. In de CSI1* 1.20m Tour zorgde Maite Delree (Fliegette) voor een Belgische klassering. Aiko Paridaen (Ferrari Quality) sprong naar een tiende plaats in de CSI1* 1.25m/ 1.30m Tour

Klik hier voor de resultaten. 

Foto: © Sunshine Tour