Bij de vijfjarige paarden mocht onze landgenoot Dominique Joassin de ereronde leiden in het zadel van L Corssini (v. Cornet Obolensky). Het duo snelde over de finish in 26,88 seconden. Hiermee waren ze Kim Emmen en Aga Blue DMH Z (v. Aganix du Seigneur Z) net te snel af. Zij noteerden de tweede beste tijd van 27,63 seconden. Marta Garat Macias en Nasa del Amor verzekerden een derde plek met een tijd van 27,78 seconden. 

Tot slot zorgden Inge Carton (Saartje van het Cauterhof Z) en Louise Joassin (Lovely LJ) nog voor Belgische klasseringen in deze rubriek. 

In de rubriek voor de zevenjarige paarden verzekerde Jan Vinckier het zilver. Met de AES'er Kanula (v. Kannan) snelde hij over de meet in 61,50 seconden. Winst was er voor de Brit Adam Botham en Cerano van de DIjkhoeve Z (v. Clarimo) die de winnende tijd van 59,90 seconden neerzetten. De top drie werd aangevuld door Bianca Babanitz met Bella E Impossible BBA (v. Lavagon) met een tijd van 61,54 seconden. 

Tenslotte zorgde Dominique Hendrickx (Qallas de Septon) bij de zesjarige paarden voor nog een Belgische top twintig klassering. 

Stephanie Andries (Layla Ludine) zorgde voor een top tien klassering bij de zesjarige paarden. Ook Sophie Geurts-Dalton (Eclectic Jl) sprong in de kijker. 

Klik hier voor de resultaten.