Jérôme Guery zadelde Chill MA (v. Crunch 3) om het 1.40m hoge parcours aan te gaan. De eerste ronde doorstond het paar feilloos waardoor ze als één van de elf combinaties richting de barrage mochten. Ook Guery zijn vrouw, Patricia, stond op die startlijst met Kartouche (v. For Pleasure). Guery was in de barrage op geen fout te betrappen en finishte in 41,26 seconden en stond daarmee voorlopig op twee. De te kloppen tijd van 39,40 stond op naam van Mariano Martinez Bastida (ESP) en Action Force. Op het laatste werd Guery nog voorbijgestoken door Amelie Gachoud (FRA) met The Precious One (v. Master Imp). Zo eindigde Guery met een bronzen medaille. Een springfout hield Patricia en Kartouche van een hogere notering dan tien.