Voor België kwamen José Thiry met Jalisco W van de Wolvenhoek, Roy van Beek met de 13-jarige Chacco me Biolley, Axel Vandoorne en de 10-jarige Ma-Belle vh Eegdeken en Constant van Paesschen met Diaz du Thot aan de start.

José Thiry en de 13-jarige BWP-zoon van Vivaldi du Seigneur noteerden een knappe dubbele nulronde.  Ook Constant Van Paesschen hield tweemaal het hout in de lepels met de 9-jarige SF'er.  Voor de West-Vlaming, Axel Vandoorne en de 10-jarige VDL Cardento-nazaat, Ma-Belle vh Eegdeken was er een foutloze eerste omloop en één springfout in de tweede ronde. In totaal noteerde de Belgische spring equipe een score van 4 punten. 

Zowel Frankrijk, Japan als Denemarken zagen een nulscore achter de naam op het eindklassement. In deze 1.45m Nations Cup draaide het uit op een barrage tussen deze drie landen. Laatste aan de start, Maelle Martin zette de record tijd met de 11-jarige Bise des Bardellieres. De Franse bezorgde haar thuisland de eindzege. Japan volgde op de tweede plaats voor Denemarken.

Uitslag