De tweede plaats ging naar onze landgenoot Andres Vereecke. Hij wist met Lady-A Ter Putte (v. Diamant de Semilly) een foutloze ronde te rijden in 57,77 seconden. Ook de derde podiumplek ging naar een Belg: Lieven Devos zadelde Eldorrado Mvnz om in 58,11 seconden naar de eindmeet te rijden. Hij liet hierbij alle balken in de lepels.

Joe Clee volgde met Alzu Ohio (v. Optimum vd Wellington) op de vierde plaats. Hij reed een foutloze ronde in 58,38 seconden. Ruben Romp volgde op de vijfde plaats. Hij rekende op Teqilla Top (v. Untouchable M) om in 60,52 seconden naar de eindmeet te rijden. 

Op de B-piste werd in de tussentijd een 1m05 rubriek afgewerkt. De winst ging hier naar Anke de Breucker en Justice Van'T Verloren Kost. Zij sprongen een foutloze tweede fase in 27,63 seconden. Met deze tijd was ze ruim twee seconden sneller dan Stephanie Haelterman die met Indiana Jones V/H Krekelhof (v. Concorde) op de tweede plaats eindigde. Ook zij kwamen niet in de buurt van het hout en finishten in 30,23 seconden. 

Franck Seiller (Ben A) en Penelope Tuyttens (Elize Z) vervolledigden de top vijf. 

Klik hier voor alle resultaten