Charlotte Jacobs en Coolivio PS (v. Conthargos) namen de overwinning mee naar huis. Hun tijd van 34,81 seconden bleek onklopbaar voor de andere ruiters. Alexandra Crown sprong naar de tweede plaats. Zij kon in het zadel van Basic (v. Silverstone) een foutloze ronde springen in 35,98 seconden. Madée Schuttenbeld en Piccolo R (v. Silverstone) namen de derde plaats voor hun rekening. Zij sprongen een foutloze barrage in 36,93 seconden. 

Violette Bertrand (Dirka de Blondel) en James Wingrave (Kelly'tje F) eindigden op de vierde en de vijfde plaats.

Rosalie Lambermont (Eliskell de Kergane), Koen de Waele (Deejay Kdw Z) en Evelyne Putters (Meluso PS) eindigden ook in de prijzen.

Klik hier voor de resultaten

In de 1m45 finale van de CSI3* competitie sprong Marlon Modolo Zanotelli naar de overwinning. Hij reed Cataro 2 (v. Carinue) foutloos rond in 33,95 seconden. Harry Charles volgde op de tweede plaats. Hij kon in het zadel van Stardust (v. Chacco-Blue) een foutloze ronde springen in 34,34 seconden. Matthew Sampson en Paul Walker (v. Perigueux) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 35,17 seconden.

Giampiero Garofalo (Arna 'T Kruisveld) en Steve Guerdat (Dynamix de Belheme) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

Dimme d'Haese zorgde voor de beste Belgische prestatie. Hij kon in het zadel van Caracas (v. Casall) naar een dertiende plaats springen.

In het 1m35 was de overwinning voor Jane Annett. Zij rekende op Quissini LS (v. Quidam de Revel) om in 38,64 seconden een foutloze ronde te springen. Arthur Le Vot en Celine H (v. Casall) eindigden op de tweede plaats. Zij noteerden eveneens een foutloze ronde achter hun naam en finishten in 38,80 seconden. Emilie Conter en Bambou de l'Yserand (v. Diamant de Semilly) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 39,65 seconden. 

Justine Tebbel (Athletica) en Isabelle Storm (Monet vd Begijnakker) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten