We lieten al vallen dat je in Mechelen heel wat kan beleven. Via Equnews maak je er van 27/12 tot en met 30/12 kans om dagelijks een sponsor pakket te winnen aan de foto stand. LEES HIER, maar de organisatie zelf zet ook alles in het werk om je de ster van de dag te laten zijn! Tijdens Vlaanderens Kerstjumping sta jij in de kijker. Letterlijk. We voorzien een fotostand met leuke attributen en kartonnen ruiters waar je samen met je familie of vrienden een toffe foto maakt en die vervolgens deelt via de sociale media. De drie leukste foto's van die dag worden tijdens de avondsessie op het groot scherm (A-piste) getoond en de allerleukste wint een duoticket voor de daaropvolgende dag.

Hoe gaat het in z’n werk?
Maak met je smartphone een grappige foto op onze fotostand, deel die op de Facebookpagina van Jumping Mechelen en/of op je eigen je Instagram- of Twitterprofiel, steeds vergezeld van de hashtag #jumpmech16 . Zorg er wel voor dat je Twitterprofiel of Instagramprofiel niet afgeschermd is (openbaar), zodat we je foto makkelijk vinden.
Op het einde van elke Jumping Mechelen-dag doorbladeren we alle gedeelde foto’s. De drie leukste inzendingen tonen we ’s avonds op het groot scherm in de A-piste en de beste belonen we met een duoticket voor de daaropvolgende dag. De winnaar op de laatste avond van deze editie van Jumping Mechelen, wint een duoticket voor 26 december 2017.
De duotickets liggen de volgende ochtend klaar aan de hoofdingang. Na vertoning van je identiteitskaart krijg je ze overhandigd en wacht je een tweede topdag op Jumping Mechelen! De laatste winnaar zal dus wel even moeten wachten, tot op de eerste dag van onze 2017-editie.
Jouw ‘five minutes of fame’ op het hippisch topevenement van het jaar! Oefen alvast je beste fotoposes!