De Amerikaanse Louise Leatherdale uit Minnesota waar ze haar Leatherdale Farms in eigendom heeft, heeft nog meer grond aangekocht. Zij heeft namelijk het hippische landgoed Wellington van Thomas en Signe Kirk Kristiansen aangekocht voor een bedrag van 5.900.000 miljoen dollar. Deze Thomas Kirk Kristiansen is de zoon van Kjeld Kirk Kristiansen, de Deense eigenaar van Lego Toys en Stoeterij Blue Horse. Zowel Thomas als zijn zus Agnete zijn onderdeel van het Deense Grand Prix team, terwijl ook zijn vrouw Signe Grand Prix amazone is.
 Afgelopen december besloot het tweetal hun bedrijf 'Kirk Arabians' in Denemarken te stoppen. Jaren geleden in 2007 zijn ze begonnen met het opleiden van Arabische dressuurpaarden en daar zal dit jaar een einde aan gaan komen. Thomas wil zich gaan richten op het familiebedrijf LEGO.
Leatherdale is eigenaar van de dekhengst Damsey FRH, die in de dressuur wordt uitgebracht door de Duitse amazone Helen Langehanenberg. Ook de hengsten Herzendieb, First Dance, Fairbanks, Hampton en Beltano staan in eigendom van Leatherdale.