Rolf-Göran Bengtsson is bezig aan een sterk seizoen en dat blijkt nog maar eens uit de verlenging van zijn leiderspositie in de Rolex Ranking. Voor de zevende maand op rij staat de ruiter aan top, maar buiten Bengtsson zijn er wel heel wat wijzigingen in de lijst. Van nummer tien komt Kevin Staut opgeklommen naar plaats twee, ook Eric Lamaze klimt omhoog om zo de derde plaats te bezetten. Beide heren voormalig leiders van de ranking.

Nederland scoort met Maikel van der Vleuten. Vorige maand stond de 24-jarige ruiter nog op de 18de plaats, deze maand stelt de Nederlander zich tevreden met stek 24. Landgenoot Gerco Schröder klimt dan weer gevaarlijk dicht aan bij de jonge Van der Vleuten. De Eurocommerce ruiter klimt van plaats 31 naar 26.

België eindigt met Gregory Whatelet op de 22ste plaats, een stijging van vier plaatsen ten opzichte van vorige maand. Verder eindigen ook nog Philippe Lejeune (53), Rik Hemeryck (65), Ludo Philippaerts (71), François Mathy Jr. (76), Jos Lansink (82) en Niels Bruynseels (91) binnen de top honderd van deze lijst. Voor de lijst: klik hier - foto: equpics.com