Vlabus, het Vlaams Bureau voor Sportbegeleiding, werd begin dit jaar door de Vlaamse Overheid erkend als dé organisatie voor sport en tewerkstelling in Vlaanderen en in de toekomst ook in Brussel. Vanuit het decreet rond het stimuleren, het coördineren en subsidiëren van de tewerkstelling in de sportsector kreeg Vlabus een 7-tal opdrachten te vervullen.

Onder andere de uitbouw van een kenniscentrum en infoloket, maar ook de tewerkstelling van sportlesgevers en sportondersteuners vallen hieronder. Met sportondersteuners zal Vlabus een nieuw marktsegment aansnijden en zorgen voor de officiële tewerkstelling van logistiek medewerkers, communicatieverantwoordelijken, boekhouders etc. in de sportsector. Verder blijft ook het ondersteunen van de professionalisering van sportclubs door middel van betaalbare tewerkstelling van clubtrainers tot de prioriteiten behoren.

Om deze nieuwe taken te volbrengen is de volledige werking van Vlabus hervormd en geherstructureerd. De huidige personeelsleden kregen een nieuwe functie en bijhorend takenpakket. Daarnaast is Vlabus ook op zoek naar 11 nieuwe medewerkers.

Voor meer info of een overzicht van onze openstaande vacatures neem contact op met de manager marketing en communicatie via isabelle.hanssens@vlabus.be of surf naar www.vlabus.be. Bron: Vlabus