Ja natuurlijk was er Arezzo en is er Doha! Maar hoe dan ook zullen weer kuddes paardensportliefhebbers en hun gevolg de volgende weken afzakken naar de hoofdstad van paardlievend België, namelijk Lummen. Het zal weer drummen zijn in de Goeslaerstraat, de lokale stairway to heaven, ten huize van professor Postelmans.

Hij en z’n supercrew zitten ook nu, terwijl wij met de pc op de schoot, vanuit onze ooghoeken Barcelona versus Milan een tweede keer zien scoren, al vooruit te denken richting week 1 van het grootste Belgische outdoorevent in de paardensport. Jaren geleden al, een heel aantal welteverstaan, was menig ruiter blij te kunnen aantreden in de LRV crossen van ’t Ros Beyaert van datzelfde Lummen. Het was broer Luc die links en rechts wel een touwtje –met succes- in handen had. Telkens weer een puike organisatie. Toen was er al iets met Lummen…

Op dit eigenste moment heeft de familie Postelmans en haar trouwe medewerkers de teugels stevig in de greep. Jaar na jaar genieten paarden, hun berijders en berijdsters, de grooms, het publiek, wie niet trouwens, van een feilloze organisatie. Van kop tot teen. Van de eerste sprong tot het allerlaatste belsignaal. De officials, de sponsors en genodigden. Jan en vooral Alleman!

De Postelmannen –en vrouwen fronsen echter elk jaar met flink opgeheven hoofd heel even de wenkbrauwen wanneer ze –afsluitend- oplijsten wat ze bij een volgende editie weer een tikkeltje beter zouden kunnen doen. En weet je wat? Ze slagen daar elk jaar ook weer in. De cracks! Denk bijvoorbeeld dit jaar aan de vernieuwde Betula Areno… Om maar iets op te noemen. Maar er is meer… Je zal het merken!

Spring Tour

12. - 15. April

19. - 22. April

3. - 6. May

CSI 3* with 4 Rolex Ranking classes

CSI 1*

CSIYH

HYUNDAI Spring Classic

3. - 6. May

Meer info when it all happens! klik hier