Finale Gouden Laars vorig jaar tijdens Jumping OktoberhallenJumping Oktoberhallen de komende 3 jaar gastheer van de Gouden Laars Juniors & Young Riders finales 
Dat Jumping Oktoberhallen een hart voor de jeugd heeft is al langer geweten. Sinds 2010 vinden er de Gouden Laars Juniors en Young Riders finales plaats.
En ook dit jaar zullen deze finales er plaatsvinden.
Na het succes van de voorbije edities werd deze week een 3-jarige overeenkomst gesloten voor de edities van 2014, 2015 en 2016.
De komende jaren zullen dus opnieuw in Wieze alle junior finales afgewerkt worden. De Young Riders krijgen de kans via de Gouden Laars deel te nemen aan de CSI 1* en CSI 2* proeven.
Philippe Casteels, Event Director Jumping Oktoberhallen: "Jumping Oktoberhallen kende vorig jaar een gedaantewisseling. De eerste editie onder nieuw bestuur kende een ongekend succes waarvan de Gouden Laars deel uitmaakte. We willen jumping Oktoberhallen verder uitbouwen tot een gevestigde waarden op de jumping kalender en willen de jeugd hierbij blijvend kansen bieden om te proeven van onze organisatie."
De felbegeerde Gouden LaarsBram Vandewalle, voorzitter Gouden Laars: "De jeugd kansen bieden is ook de missie van de Gouden Laars. Met Jumping Oktoberhallen en Jumping Mechelen, waar dit jaar voor de derde keer de Scholierenfinales zullen plaatsvinden, kunnen we samenwerken met organisatoren die dit ook onmiskenbaar vinden. De Gouden Laars is trots dat dankzij deze 3-jarige overeenkomst de krijtlijnen voor de volgende jaren verder kunnen uitgewerkt  worden!"
Voor meer informatie over Jumping Oktoberhallen: www.jumping-oktoberhallen.be
Voor meer informatie over de Gouden Laars: www.goudenlaars.com
Bron: Equnews / Persbericht Foto's: Equpics