Op de Facebook pagina van het SFN Springpaardenfonds meldt de eigenaar van SFN Zenith N.O.P. dat de viervoeter niet aan de start zal komen met Jeroen Dubbeldam tijdens het CHIO in Aken. Volgens de communicatie is de relatie tussen het magische duo gestrand in een dip. Op het Outdoor Gelderland wist de combinatie niet aan de verwachtingen te voldoen met een 46ste plaats in de Medium Tour 1.40m rubriek en een afmelding  in de 1.50m.

Twee jaar geleden (2014 en 2015) was de magische periode voor de combinatie. Die periode werd het duo bekroond tot Wereld -en Europeeskampioen. Hoe de verdere springcarrière van de Rash R-zoon er nu uit zal zien is nog te bespreken tussen Dubbeldam en het SFN.
Op de Facebook pagina staat te lezen: "De relatie tussen Jeroen Dubbeldam en Zenith SFN bevindt zich momenteel in een dip. De eerste die dat betreurt, laten we daar helder in zijn, is Dubbeldam zelf. Omdat Zenith zich in Arnhem niet van zijn beste kant liet zien is dat de reden dat Jeroen te kennen heeft gegeven dat hem voor hem geen zin heeft om met Zenith naar Aken, zijn lievelingsconcours, af te reizen.Momenteel overleggen wij het Jeroen over de beste aanpak en hopen u daar snel over te kunnen berichten."