De FEI heeft de data bekend bekend gemaakt voor de verschillende finales / kampioenschappen in 2014. Het Europees Kampioenschap voor de ponyruiters in de disciplines dressuur, eventing en springen zal volgend jaar plaatsvindt in Millstreet in Ierland. Het evenement staat gepland van 16 tot en met 20 juli.

De Europese kampioenschappen voor junioren en Young Riders dressuur en springen zijn een week later dan de pony’s, dit van 24 tot en met 28 juli in Arezzo (Italië). Ook de Children (springen) komen in Arezzo aan start.
Het EK voor de eventing junioren en Young Riders is niet op dezelfde locatie. De Young Riders moeten daarvoor van 17 tot en met 19 september naar Valle Sabroso in Portugal. Van 15 tot en met 17 augustus is het EK voor junioren in het Engelse Bishop Burton.
In Lyon rijden de beste dressuur- en springruiters de finales van het indoorseizoen. De wereldbekerfinales van 2015 vinden plaats in Las Vegas. In 2016 werden deze toegekend aan Gothenburg in Zweden.
Van 24 augustus tot en met 7 september worden de wereldtitels verdeeld in de disciplines dressuur, endurance, eventing, para-dressuur, reining, springen, vierspannen mennen en voltige tijdens de Wereldruiterspelen in Normandië.
Het wereldkampioenschappen voor jonge paarden wordt afgewerkt in Verden (dressuur, 6 tot en met 10 augustus), in Lanaken (springen, 18 – 21 september) en in Samorin (Slowakije, 27 september) voor endurance-talenten.
De FEI Furusiyya Nations Cup finale is volgend jaar opnieuw in Barcelona, dit van 9 tot en met 12 oktober.