In het Zwitserse Sankt Gallen was er het afgelopen weekend één amazone die het verdient om even in de spotlight te worden gezet. Dan hebben we het natuurlijk over Catherine van Roosbroeck die voor België fantastische resultaten wist binnen te halen op Zwitserse bodem.
Zo begon ze direct de eerste dag met een vierde plaats in het 1.45m in het zadel van haar Shou d'Ouilly. Deze Calvaro Z nakomeling bezorgde haar daarnaast nog een dertiende plaats in het 1.50m een dag later, met daarna een geweldige derde plaats in het 1.50m. Met een mooie foutloze rit kwam ze dan ook rond in 55.72 seconden en bleef ze slechts op luttele wijze achter op de Duitsers Andre Thieme en Mario Stevens.
Met haar topper Gautcho da Quinta een BWP nakomeling van Cicero Z van Peamel wist ze een heuse indruk achter te laten. Zo was daar in de Nations Cup op een hoogte van 1.60m een mooie vierde plaats waarbij het tweetal een foutloze eerste ronde en slechts 4 strafpunten in de tweede ronde, waarbij ze de best scorende Belgische ruiter van het veld was. Maar ook vanmiddag in de Grand Prix liet ze een nette ronde zien door middel van een foutloos parcours in slechts 47.03 seconden. Hierdoor sloot ze haar succesvolle weekend dan ook af met een prachtige vierde plaats in deze Grand Prix van 1.60m. Hierbij moest ze slechts enkele grote namen als Bertram Allen en Paul Estermann voor zich dulden.