Caramel Robin Cool Vier kwalificatie wedstrijden gingen vooraf om zich te kunnen plaatsen voor de finale op Flanders Horse Expo. Een volle tribune genoot van het spektakel tussen Speed Photos en Caramel. Deze twee ploegen stonden al tijdens de manches tegenover elkaar, toen won Speed Photos. Team Caramel had een uitgelezen kans om revanche te nemen in de finale, dat deden ze ook al meteen bij aanvang van de wedstrijd. Mede door de snelle opzet en bal wisselingen stonden ze na goed drie minuten spelen al met een 1-3 voorsprong. Robin Cool, kapitein van Caramel, spoorde zijn ploeg aan om nog een grotere kloof te maken en meteen ging Caramel meer druk zetten in de verdediging van Speed Photos. Dit resulteerde in een 2-6 voorsprong aan de half time. In het tweede deel van de match hield Caramel de wedstrijd in handen, Speed Photo kon de score nog minderen met doelpunten van Charlotte Tielemans en Eddy Teurki tot 4-8 op anderhalve minuut van het einde. Uiteindelijk won Caramel de VLP Flanders Horse-ball Cup met 5-10. De prijsuitreiking werd verzorgd door VLP mascotte Dré van de VLP. Team Caramel: Silke Venneman, Michael Augustyns, Jan Van Den Eeckhout, Fangio Huysentruyt, Robin Cool, Mathias Praet Team Speed Photos: Sebastien Hamels, Charlotte Tielemans, Gaetan Verstegen, Raoul Verhoeven, Eddy Teurki Bron: Equnews Foto: Lawrence Raemdonck