Ben jij net als vele anderen het nieuwe jaar begonnen met goede voornemens? Misschien heb je jezelf wel voorgenomen om wat meer aandacht te besteden aan je paard of het uitzoeken van belangrijke zaken als het vinden van een goed passend bit en/of zadel. Of misschien ben je wel benieuwd naar hoe spiertraining door middel van EMS in zijn werk gaat... BGP Young Horses and Training speelt hier handig op in door direct deze maand met een aantal leuke clinics en demo's  van start te gaan voor het nieuwe jaar. Tijdens de 'opendeurdagen' die zij organiseren op 19 en 20 januari zijn er zeer interessante clinics gepland. Dit natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. Ook is het mogelijk om het stallencomplex te bezoeken of een kijkje te nemen in het BGP Atelier. De volgende clinics  en demo's zijn nog beschikbaar voor zaterdag 19 januari:

  • Magali Van Der Heyden  - Hoe longeer ik mijn paard (enkel zaterdag)
  • Anouk Beulen - Welk bit past het beste bij mijn paard
  • Pascal Sergeys -  (Gratis)Hoe weet ik of mijn zadel goed zit? Tevens verzorgen zij op maat gemaakte laarzen en kleding en krijg je meer informatie over het anatomische halster Nexaver.
  • Equifi -  Spiertraining met EMS (Elektro Musculaire Stimulatie)
Naast bovengenoemde clinics staat op zondag 20 januari de schriktraining van Carolyn Eliaerts ook op het programma. Ondanks dat deze inmiddels is volzet bent u  wel van harte welkom om een kijkje te nemen. Ook Mondieux Madame komt uitleg geven over de perfecte wedstrijdtas. Tevens zal er beide dagen een fotograaf rondlopen voor een fotoshoot met uw paard. Hiervoor volstaat een aanmelding. BGP Young Horses and Training in Maldegem richt zich op de training van jonge paarden, alswel het zadelmak maken van uw paard. Ook kunt u er met uw paard terecht voor spring en dressuur gerichte trainingen. Het innovatieve bedrijf bied ook de mogelijkheid om uw paarden te stallen. U paard geniet van volop weidetoegang. Tevens beschikt de accomodatie over een verlichte buitenpiste, binnenpiste, galoppiste, graspiste en is er natuurlijk een longeercirkel. Op korte termijn zal ook het crossparcours op het terrein beschikbaar zijn. Om u in te schrijven voor een clinic of de fotoshoot kunt u contact opnemen met Germana Bouché via 0470/12.31.72.