Die winnaar werd Nicola Philippaerts. Hij reed Gijs (v. Kashmir van Schuttershof) foutloos rond in 33,43 seconden. Karel Cox en Curiano van de Maarle Z (v. Canabis Z) volgden op de tweede plaats. Zij sprongen een foutloze ronde in 33,85 seconden. Mariano Martinez Bastida en Cleartoon (v. Carthago) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 34,85 seconden. 

Nicolas Toro (Baloubelle) en Harry Allen (Guinness) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten

CSI2* 1m40

In het 1m40 van de CSI2* competitie reed Jens Vandenberk naar de overwinning. Hij kon in het zadel van Suspicion de Rialfo Z een foutloze ronde springen in 66,52 seconden. Hij was hiermee sneller dan Kai Zeevi en Kandy Hof Ter Zeedycke (v. Cabrio vd Heffinck) die op de tweede plaats einigden; De derde plaats was voor Philippa Wildfang Linde en Jaguar (v. Chopin van het Moleneind).

Christina Nielsen (Clotaire du Rio) en Cathrin Tonna (Chloe Z) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten

CSI1* 1m15

In het 1m15 reed Leslie Desilly naar de overwinning. Zij kreeg in de barrage één springfout achter haar naam maar dat was alsnog voldoende voor haar en So Lovely Z (v. Super Trooper de Ness) om de overwinning in de wacht te slepen. Laura Schenker en Baloubet de Seguine (v. Baloubet du Rouet) namen de tweede plaats mee naar huis. Voor Brian Walker en Don't Worry de Tiji Z (v. Don't Touch Herzo Z) was er een derde plaats.

Louis Mahieu (Ivanie du Houssoit) en Elien van der Mieren (Burberry Vdv Z) vervolledigden de top vijf.