Hi iedereen, hier ben ik weer! 

Nadat ik de blog van gisteren had afgewerkt heb ik ondertussen nog de eerste verflaag op mijn logeerkamer gezet. Ik was juist klaar en daar was het veulenalarm weer! Een prachtig merrie veulentje van de jonge hengst O’Neill van ’t Eigenlo. En dat was niet de enige voor die avond/nacht, er kwam ook nog een hengst veulen omstreeks 4 uur ’s nachts van de hengst Dourkhan Hero Z. Een vruchtbare nacht

Vandaag was mijn mama jarig dus deze morgen ben ik even langs haar thuis gegaan om haar proficiat te wensen. Haar cadeau kwam later. Daarna ben ik door naar het werk gereden in Nederland. 

Ik merk de laatste tijd dat de bedrijven terug beginnen op te starten want mijn mailbox geraakt weer wat voller. ’s Morgens start ik altijd met een koffie en mijn mailbox nalezen en beantwoorden. Daarna volgen de besprekingen of overleg met het team. 

Afgelopen week zijn al mijn samples aangekomen voor een nieuwe collectie. Normaal ging ik die vanaf volgende week maandag verkopen op “opendeurdagen” voor al onze klanten, maar helaas gaat dat niet. Daarom zijn we druk bezig om alle samples wel klaar te zetten en deze goed op foto en video zetten zodat we het toch aan onze klanten kunnen tonen/verkopen. 

’s Middags gebruik ik mijn pauze wel altijd om even te ontspannen en buiten wat frisse lucht te nemen en een babbeltje te doen met de collega’s van andere afdelingen. Daarna ben ik weer klaar om aan de slag te gaan en ben ik samen met mijn vader de gehele collectie doorgegaan en hebben we beslist welke samples we in productie gaan nemen en welke we niet nemen of nog moeten aanpassen. Een leuke namiddag wat weer veel duidelijkheid schept voor iedereen in het team. 

De werkdag is goed afgesloten en dan ben ik met de “XOOON-bus” (bakwagen) vertrokken richting huis want ik had een levering van een zetel die ik moest meenemen. En natuurlijk mama haar cadeautjes, enkele hele mooie buiten kussens voor op haar terras en een buiten tapijt ( natuurlijk van COCO maison ). Ze was er heel blij mee! 

En dan richting mijn huis om weer wat te koken en dan nog snel een online fitness les meenemen! 

Dus genoeg voor vandaag! Tot morgen! En hopelijk kan ik jullie weer leuk veulen nieuws bezorgen morgen!

Groetjes,

Charlotte