QUICK RESULT CSI3* 1,50m

1. Michael Duffy - Jeff ten Halven
2. Max Thirouin - Utopie Villelongue
3. Alexander Butler - Quick Hamlet


De elfjarige BWP'er Jeff ten Halven, een zoon van Toulon, sprong naar de overwinning met zijn Ierse ruiter Michael Duffy in 66,07 seconden. Max Thirouin en Utopie Villelongue (Mylord Carthago) konden tweede worden in 66,24 seconden. Dat was dan weer een kleine 0,08 seconde sneller dan Alexander Butler met zijn KWPN'er Quick Hamlet (Quick Lauro Z). 

Holly Smith wist met Hearts Destiny (Heart Throb) dan weer de vierde plaats te veroveren. Het duo was driekwart seconde sneller dan Henk van de Pol met Zangersheideruin Looyman Z (Numero Uno) voor Nederland. 

Dominique Hendrickx en Bacardi les Hauts (Rexar du Houssoit) sprongen voor ons land naar de negende plaats. Ze bleven foutloos in 70,3 seconden. 

Medium Tour 1,35m

Hier sprongen Bart Clarys en Luiz Felipe Neto de Azevedo naar het podium. De overwinning ging naar Spanjaard Fidel Davila Garcia en Chantre (Chandon). Zij wonnen in 30,04 seconden, Bart Clarys loodste Mayla Da Vida (Quality Time TN) in precies 31 seconden naar het zilver. Neto de Azevedo volgde als derde met Signora (Stolzenberg). 

Klik hier voor alle resultaten.