Big Tour 1,30m

Stephanie Falisse en haar tienjarige Silverstone-dochter Feoniki GB werden hier tweede in een tijd van 60,1 seconden tegen de klok. Enkel de Portugees Rodrigo Sampaio Peixoto was sneller met G vd Oudenbosch (Cantos). Robert Bevis en Zangersheideruin Goldfinger Z (Goldfever) werden derde in 62,11 seconden. 

Small Tour 1,30m

Terwijl Spanjaard Alvaro Gonzalez De Zarate won met Elion V (Applaus), stuurde Luiz Felipe Neto De Azevedo zijn tienjarige sBs-merrie Elle Est Belle van T&L (Quincerot van T&L) naar de achtste plaats. De Ieren Jason Foley en Tom Wachman vulden de top drie aan. 

CSI3* 1,45m LR    

In deze rankingproef ging de overwinning naar de Britse Holly Smith. Zij vertrouwde op de twaalfjarige KWPN'er Denver, een zoon van Memphis. In 42,92 seconden barragetijd versloegen ze Roberto Previtali en Viceversa de la Roque (Kannan) voor Italië. Anthony Condon en Zangersheidemerrie Zira vh Kapelhof Z (Zurich) finishten als derde in 43,67 seconden. 

Bart Clarys werd beste Belg; hij finishte als dertiende met Katinka vh Blondveld (Contact vd Heffinck). 

Small Tour 1,05m-1,10m

Ethan Bracken voor de Britten met Lislan Flamenco (Je t'Aime Flamenco), Charlotte Van Keer stuurde Help Me des Jonqueires (Triomphe de Muze) foutloos rond naar de vierde plaats. 

Klik hier voor alle resultaten.